fbpx

Sejur la mare în Thassos

0
🤩 Insula de vis
270.00 €199.00 €
🤩 Insula de vis
270.00 €199.00 €
Salvează în Lista de Dorințe

Adding item to wishlist requires an account

35086


 • Achitarea se face în LEI conform cursului BNR


De ce să rezervați la noi?

 • Cele mai bune prețuri de pe piață
 • Peste 300 destinații
 • Peste 90.000 clienți satisfăcuți
 • 10 Ani în industrie

Galerie
Descriere

Thassos este o insulă în partea de nord a Mării Egee, situată vizavi de coasta Macedoniei de Est. Este un teritoriu grecesc și este situat la doar 12 km de continent. Lungimea coastei insulei este de 115 kilometri.

Vegetația bogată din Thassos dă dreptul de a o numi cea mai verde insulă a Mării Egee: măslini, pini, cedri, brazi, tei și alte tipuri de arbori și arbuști care se ridică chiar spre vârful munților. Dealuri verzi, plaje albe ca zăpada, mici cascade în adâncurile împădurite, stânci de marmură, mare limpede încântă oaspeții insulei.

Thassos, datorită frumuseților sale, este numită „Insula de Smarald”, „Diamantul Verde al Mării Egee”, „Insula Sirenelor” și chiar „Insula de Marmură”, deoarece roci de marmură albă sunt peste tot!

Iubitorii de natură și liniște preferă să se relaxeze aici.

Detaliile Turului

Locul Pornirii

Iasi – Palatul Culturii – 16:00
Vaslui – OMV Vaslui – 17:00
Barlad – Hotel Moldova – 18:00
Focsani – Mall Focsani (KFC ) – 19:30
Buzau – Mc Donalds – 20:45
Bucuresti – Autogara Filaret – 23:50

Ora Pornirii

16:00

Prețul Include

 • Transport tur-retur cu autobuzul confortabil
 • 7 nopți de cazare la hotel selectat din Thassos
 • Bilete de feribot
 • Ghid însoțitor

Important!

Un tur de vizitare a orașului Thassos este disponibil gratuit la rezervarea unuia dintre următoarele hoteluri: KARAGIANNIS HOTEL 2*, KAZAVITI HOTEL & APARTMENTS Apts, KRISTAL HOTEL 2*, PHILOXENIA HOTEL 2*, STUDIOS PASSA, VLACHOGIANNIS HOTEL 2*.

Prețul nu include

 • Taxa locală turistică Hotel 2* de la 0,5 euro pe zi în dependență de categoria hotelului, achitata de client la fata locului la hotel in ziua sosirii.

Ce să iei cu tine?

 • Bani pentru cheltuieli suplimentare (mîncare, băuturi, excursii opționale, suveniruri, cadouri, intrare la plaje, cheltuieli personale etc.).

Plecări

 • 02.06.2023
 • 30.06.2023
 • 04.08.2023
 • 01.09.2023

Hotele

Plecare din 02.06.2023 din:
Iasi – Palatul Culturii – 16:00
Vaslui – OMV Vaslui – 17:00
Barlad – Hotel Moldova – 18:00
Focsani – Mall Focsani (KFC ) – 19:30
Buzau – Mc Donalds – 20:45
Bucuresti – Autogara Filaret – 23:50

Cazare la Hotel superb:
🏨RALITSA HOTEL 3* BB = 199 EURO/PERS. Reducere 40%

✔Inclus:

🚍transport tur-retur
🛏cazare 7 nopți
😋alimentație mic dejun

Plecare din 30.06.2023
🏨 AMERIKA HOTEL (1*) RO = 253 € de persoană
🏨 CORAL HOTEL – THASSOS (2*) BB = 305 € de persoană
🏨 RALITSA HOTEL (3*) BB = 345 € de persoană
🏨 FILIPPOS HOTEL – THASSOS (3) HB = 420 € de persoană
🏨 KAMARI BEACH THASSOS (3*) BB = 515 € de persoană
🏨 ALOE HOTEL – THASSOS (3) HB = 530 € de persoană

Plecare din 04.08.2023
🏨 RALITSA HOTEL 3* – 373 € de persoană
🏨 AMERIKA HOTEL 1* – 275 € de persoană
🏨 CORAL HOTEL 2* – 339 € de persoană

Plecare din 01.09.2023
🏨 RALITSA HOTEL 3* – 281 € de persoană
🏨 AMERIKA HOTEL 1* – 244 € de persoană

Detalii

 • Prețul este indicat de persoană în cameră DBL
 • Obțineți mai multe oferte de la managerii noștri

 

Program

Vineri

 • 16:00 Plecarea din Iași

Sâmbătă

 • Sosire în portul Keramoti, de aici feribotul pînă la Thassos
 • Cazare în hotel

Duminică (ziua poate fi schimbată)

Locurile pe care le vom vizitata în timpul primei excursii:

• Mănăstirea Sfântul Arhanghel Mihail

Excursie gratuită prin Thasos. Vom vizita mănăstirea Sfântul Arhanghel Mihail. Este situat la 18 km de orașul Limenaria, unde peisajul devine sălbatic, vegetația este redusă, iar stânci abrupte coboară spre mare. Construită pe marginea unei stânci cu vederi uluitoare la Marea Egee și la Muntele Athos, mănăstirea este considerată una dintre principalele atracții din Thassos.

Mănăstirea a fost construită pentru prima dată în 1187 de Sfântul Luca Fassian ca o mică capelă, iar apoi clădirea a fost restaurată în 1835. A devenit femeie în 1974 și aparține Mănăstirii Philotheevsky de pe Muntele Athos. În multe privințe, acesta este motivul pentru care Mănăstirea Arhanghelul Mihail a păstrat o colecție de obiecte religioase și lucrări ale călugărilor.
Aici se păstrează și o bucată din Sfântul Cuie de la răstignirea lui Iisus, pe care o puteți vedea expusă în vechea capelă din dreapta intrării. Mănăstirea este feminină și necesită reguli stricte de la vizitatori, care se referă în primul rând la îmbrăcăminte. Pentru bărbați – pantaloni lungi, pentru femei – o fustă lungă și o bluză cu mâneci lungi.

• Satul pitoresc Panagia

Următoarea noastră oprire este satul pitoresc Panagia. Panagia, un vechi sat conservat, cu case cu acoperiș de piatră și izvoare de apă dulce care curg pe străzile sale înguste, este o vizită obligatorie pe insulă! Ajungem în „Piața Iubirii”. Legenda locală spune că oricine va fi sărutat pe podul acestei piețe va iubi pentru totdeauna!

• Golden Beach

După această frumoasă plimbare vom ajunge la una dintre cele mai mari și mai populare plaje din nordul Greciei, Golden Beach!. Este o plajă populară și frumoasă, cu ape puțin adânci. Este bine echipat și are Steagul Albastru. Plaja are nisip fin alb-auriu, iar doar in cateva locuri poti gasi pietricele si pietre. Golden Beach se află în fundalul uimitor al „Ipsarion”, cel mai înalt munte din Thassos și al 10-lea cel mai înalt munte din Marea Egee! Vom avea timp de înot (pentru a merge la plajă și a folosi șezlongurile, umbrelele și toaleta/dușul de pe plajă, cumpărăm doar o băutură, costul este de aproximativ 4-5 euro) și posibilitatea de a încerca adevărata bucătărie tradițională grecească în taverna locală de pe plajă – opțional pentru o taxă suplimentară.La discreția ghidului, dacă este posibil, este posibil să vizitați plaja Aliki în loc de Plaja de Aur. Plaja Aliki este un sit arheologic strict protejat. epoci ale istoriei grecești, vremuri grecești antice (temple antice ale Dioscuri), romano-bizantin (sarcofage romane și bazilici creștine timpurii). Oamenii apreciază aceste mici golfuri frumoase cu frumusețea lor naturală uimitoare, care nu poate fi găsită în alte părți ale lumii. Aceste golfuri sunt considerate unul dintre cele mai pitorești golfuri de pe toată insula Thassos, Aliki. este de dimensiuni mici și foarte plin de viață datorită farmecului său, frumusețea sa se bucură cel mai bine în afara sezonului de vârf).

• Companie privată care produce ulei de măsline local

După Panagia, vom vizita cea mai mare companie privată care produce ulei de măsline local și vom afla mai multe despre cum este produs uleiul de măsline de înaltă calitate. Într-o grădină frumoasă cu măslini vechi de secole, vom vedea exponate de instrumente originale din cele mai vechi timpuri. În acest loc, vom avea ocazia să degustăm gratuit ulei de măsline, măsline și alte produse locale. Vom avea timp să ne aprovizionăm cu produse locale pentru a aduce acasă cadouri delicioase!

După această ultimă oprire, ne întoarcem la hoteluri de-a lungul frumosului drum de coastă și ne bucurăm de priveliștile uluitoare ale mării.

Luni –  Sâmbătă

 • Timp liber pentru odihnă, plajă și excursii la dorință etc.

 

Sâmbătă a doua excursie

 • Eliberarea camerelor la aproximativ la ora 08:00, plecare din Thassos spre portul Skala Prinos, de aici transfer cu feribotul spre Grecia continentală.
 • Tur gratuit pe jos în orașul vechi Kavala. Cina într-o tavernă grecească după dorință din contul personal.
 • Aproximativ la ora 15:00 plecare din orașul Kavala spre Iași.
Harta

2 turiști navighează acest tur chiar acum!

GDPR