fbpx
ro Iași: 0720 949 119

Grecia Low Cost 2021 din Iași

0
🔥 Top Vânzări
199.00 €
🔥 Top Vânzări
199.00 €
Nume Prenume*
Adresa de Email*
Mesajul*
* Sunt deacord cu Condițiile Serviciului și Declarația de Confidențialitate.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Salvează în Lista de Dorințe

Adding item to wishlist requires an account

30117


 • Achitarea se face în LEI conform cursului BNR


De ce să rezervați la noi?

 • Cele mai bune prețuri de pe piață
 • Peste 300 destinații
 • Peste 90.000 clienți satisfăcuți
 • 10 Ani în industrie

8 Zile 7 Nopți
Disponibilitate : Vezi lista mai jos
Iași
Grecia, Leptokaria
Vârsta min : 0+
Maximum pers : 87
Detaliile Turului

Grecia Low Cost este o ofertă unică care îmbină în sine o vacanță frumoasă la un preț cinstit, fără adaosuri exagerate.

Hotel Balkan Hellas (Pieria) – Beneficiați de Marea Egee , Muntele Olimp, la poalele căruia ne aflăm, camere simple, fără exagerări, cu mini-bucătărie, aer condiționat, televizor și toate cele necesare pentru o odihnă. Hotelul dispune de restaurant, bazin și bar la piscină, se află în centrul stațiunii Leptokaria.

Locul & Ora Pornirii

Iași: din fața la Palatul Culturii ; ora 13:00

Prețul Include

 • Transport tur-retur
 • Cazare 7 nopți/8 zile
 • Excursie la Mănăstirile Meteora (Cadou)
 • Excursie la Muntele Olimp (Cadou)
 • Excursie la Thessaloniki (Cadou, se oferă în cazul în care grupul format se deplasează cu autocarul Panda Tur)

Prețul Nu Include

 • Taxa locală turistică - 5€/pers/sejur

Servicii adiționale

 • Aer Condiționat - 20€/sejur
 • Taxă adițională pentru locuri în față în Autocar:
 • -rândul 1 în autocar – 30 € (Nivel 2)
 • -rândurile 2-5 – 20 € (Nivel 2)
 • -loc la masă – 20 € (Nivel 1)

Facilități

 • Aer condiționat (20€/sejur)
 • Televizor
 • Mini-bucătărie în cameră
 • Piscină cu șezlonguri gratuite
 • Prosoape în cameră
 • 350m de plajă
Descriere

Descriere Ofertă

Grecia Low Cost este o ofertă unică care îmbină în sine o vacanță frumoasă la un preț cinstit, fără adaosuri exagerate.
Beneficiați de Marea Egee , Muntele Olimp, la poalele căruia ne aflăm, camere simple, fără exagerări, cu mini-bucătărie, aer condiționat, televizor și toate cele necesare pentru o odihnă pe cinste. Hotelul dispune de restaurant, bazin și bar la piscină, se află în centrul stațiunii Leptokaria.
Un mare plus al acestei regiuni este posibilitatea de a beneficia de o mulțime de excursii la cele mai bune prețuri, aflându-se în apropiere de Muntele Olimp, Mănăstirile Meteora, Orașul Thessaloniki, Băile termale din Pozar, Insula Skiathos…
Sezonul estival în aceasta regiune durează 180 de zile, acest fapt se datorează poziționării sale geografice, Muntelui Olimp și a Mării Egee care ne oferă o clima moale și calda , numai bună pentru un bronz frumos și sănătos ?
Va mulțumim pentru atenția acordată ofertei noastre și Va urăm o vacanță frumoasă alături de cei dragi !!!

Descriere Hotel

APARTHOTEL BALKAN HELLAS ★★★
www.hotelbalkanhellas.gr

De ce Aparthotel Balkan Hellas:

– Singurul aparthotel cu piscina si curte interioara

– Sezlonguri langa piscina – gratuit

– Ideal pentru grupuri de prieteni

– Petreceri organizate

– Acces la internet wireless – gratuit

Localizare: Aparthotelul este situat in centrul statiunii Leptokarya, langa parcul central, cu locuri de joaca pentru copii. In apropiere se afla gara (de unde aveti acces direct catre Salonic, Katerini, Nei Pori) si o statie de autobuz, care permit fiecaruia organizarea timpului liber. Distanta pana la plaja este de 250 m, dar se poate ajunge la plaja si pe strada comerciala principala (aprox.400 m).

Studio-uri: studio pentru 2, 3, 4 persoane, cu anexa la minibucatarie (chicineta) dotata cu ustensilele de baza, baie, aer conditionat, balcon sau terasa.

Dotarea aparthotelului: curte interioara cu piscina, o piscina mai mica pentru copii, pool bar, sezlonguri langa piscina (gratuit), restaurant, receptie, ascensor.

Descriere Excursii


Mănăstirile Meteora

20 EUR/ pers (Inclus în preț)

Mănăstirile „suspendate” de la Meteora sunt considerate, după Sfântul Munte Athos, cel mai important centru monahal creștin-ortodox din Grecia. Mănăstirile de la Meteora fac parte din patrimoniul UNESCO și sunt unciale atât din punctul de vedere al arhitecturii, dar mai ales ca frumusețe a peisajului, fiind construite pe vârful unor stânci cu forme spectaculoase, o adevărata „pădure de piatra”, formata acum 60 milioane de ani. Din cele 24 de mănăstiri, construite intre secolele XIV- XVI, mai sunt deschise astăzi doar 6 mănăstiri. Veți avea ocazia sa vizitați doua mănăstiri, care uimesc prin grandoare, bogăție și frumusețe – Mănăstirea Varlaam (1350) și Mănăstirea Roussanou (1380). In programul excursiei este inclusa și vizita la un atelier de icoane bizantine, unde vi se va explica și veți putea admira tehnica pictarii icoanelor bizantine cu foita de aur. Pe drumul de întoarcere ne vom opri în legendara Vale Tembi, un defileu spectaculos săpat de râul Pinios între Muntele Olimp și Muntele Ossa. În Valea Tembi vom vizita o mica bisericuță săpata în stânca, Sf Paraschevi și izvorul cu apa sfințită (agiasma) al Sfintei Paraschevi, protectoarea nevăzătorilor. O excursie de neuitat !

Nota : Nu este inclus biletul de intrare la cele 2 mănăstiri de la Meteora, 3 eur/pers. mănăstire.
Optional, aveți posibilitatea de a lua prânzul la un restaurant local în zona Meteora (preț aprox.6 EUR/ pers/meniu)


Tur de Oraș Salonic

15 EUR / pers (Inclus în preț)

Salonicul este al doilea oraș ca mărime si importanta din Grecia, după capitala Atena. Salonicul este capitala regiunii Macedonia si un important port la Marea Egee, pozitia geografica asigurând orașului prosperitatea economica de-a lungul secolelor. Orașul a fost construit în Antichitate de care Cassandru in onoarea soției sale Thessalonike, sora lui Alexandru cel Mare. Epoca de glorie a orașului a fost în perioada bizantina, când Salonicul era al doilea oras ca importanta dupa Constantinopol. Printre numeroasele atracții ale orașului veți putea admira Biserica Sf Dumitru Izvoratorul de Mir (unde se afla Moaștele Făcătoare de Minuni ale Sf Dimitrie, protectorul orașului), Biserica Sf Sofia, Arcul de Triumf al lui Gallerius, Rotonda (prima biserica creștină din Grecia – sec IV d.Ch), Piata Aristotelis, Bazarul si Turnul Alb (simbolul orașului Salonic). Veți avea de asemenea timp liber pentru a explora orasul pec ont propriu, pentru shopping sau pentru a bea o cafea într-una din numeroasele cafenele de pe esplanada Salonicului.


Muntele Olimp

15 EUR / pers (Inclus în preț)

Muntele Olimp este cel mai înalt munte al Greciei (varful Myticas, unde grecii antici credeau ca isi avea tronul legendarul Zeus, are o înălțime de 2,917m) si este cel care da numele regiunii unde ați ales sa va petreceți vacanta – Riviera Olimpica. Excursia la Muntele Olimp începe cu vizitarea orășelului Litochoro, aflat chiar la poalele masivului Olimp. De acolo veți merge împreună cu ghidul într-o plimbare prin canionul Enipeas și veți putea admira cascada Vitos, unde legenda spune ca se îmbăia Zeus. Urmează vizita la Manastirea Sf Dionisie al Olimpului, una dintre cele mai frumoase mănăstiri din zona, în muzeul căreia se afla expuse, pe lângă numeroasele icoane și obiecte religioase de valoare, moaștele Sfântului Dionisie al Olimpului. Ultima oprire va fi la pitorescul sat montan Paleos Panteleimonas, care va oferă o panorama superba a Rivierei Olimpice.


Croazieră la Insula Skiathos

35 EUR / pers

Insula Skiathos este una dintre cele mai cunoscute insule ale Greciei, cu plaje cu nisip fin și apa cristalina, cu peisaje feerice (o combinație inedita de culori – turquoise-ul Marii Egee, albastrul cerului și verdele vegetatiei abundente al insulei). Pe insula Skiathos s-a filmat celebrul musical “Mamma Mia” si se spune ca era insula preferata a Prințesei Diana. Dar farmecul excursiei la Skiathos nu il reprezinta numai frumusețea insulei, ci mai ales croaziera cu CAPITANUL KOSTAS si vaporul Elisabeth Cruises. In timpul croazierei către insula Skiathos, Capitanul Kostas si familia lui vor crea o atmosfera de neuitat, cu muzica greceasca, dansuri tradiționale (Zorba, Sirtaki), concursuri cu premii Metaxa și numeroase alte jocuri. Prima oprire a vaporului va fi la orașul Skiathos, capitala insulei. Veți face o plimbare împreună cu ghidul Dvs pana la Biserica de pe Deal, de unde veti admira splendida panorama a insulei și a orășelului. Veți avea timp liber la dispoziție pentru fotografii, plimbare sau pentru a lua prânzul într-una din tavernele din port, ce servesc delicioase specialități grecești. Veți merge apoi cu vaporul pe coasta insulei pana la plaja Koukounaries, una dintre cele mai exotice plaje ale Greciei. Aici veți putea face baie și profita de soare, după care, pe drumul de întoarcere vom continua SUPER-PETRECEREA de pe vapor. O excursie în care va GARANTAM 100% DISTRACȚIA !


Cascadele de la EDESSA și la Băile Termale de la POZAR–ARIDEEA

20 EUR / pers

O excursie relaxanta în care mai întâi va vor încânta privirea și auzul Cascadele de la Edessa (oraș montan situat la aprox 100 km de Salonic), după care vom ajunge la Băile Termale de la Pozar – Arideea. Izvoarele termale de la Pozar sunt renumite pentru proprietățile curative ale apei, iar peisajul este unul deosebit. Veți putea face baie într-una din piscinele cu apa termala (in aer liber sau indoor – 3 EUR biletul de intrare ), sau să va răsfățați cu un masaj sau o baie de aburi (contra cost).O alegere perfecta pentru a fugi de căldura torida a unei zile de vara și a va relaxa în mijlocul munților !


Excursie la Atena

45 EUR / pers

Nu se poate să mergeți în Grecia și sa nu vedeți Atena! Aşa ceva este de neconceput, de aceea vă invitam să vizitați inima Greciei, care bate de peste 3000 de ani. Atena a fost primul oraş-stat şi aici îşi are începuturile democraţia mondială. În timpul excursiei vom traversa Tesalia – meleagurile centaurilor, Beoţia – unde conform legendei pământul roşu amestecat cu lacrimi a dat naştere omului, şi Attica – patria măslinilor. Vom vizita de asemenea cel mai mare şi mai vechi port din Grecia – Pireu, după care ne vom îndrepta spre centrul Atenei pentru a ne urca pe Acropole – perla arhitecturii mondiale. Excursia se va încheia cu o plimbare pe straduţele Plaki, celui mai vechi cartier al Atenei, pana în piaţa Syntagma unde vom putea vedea schimbarea de garda a Evzonilor in fata Parlamentului. (Nu este inclus biletul de intrare la Acropole , optional – 12 EUR/pers)


Detalii copii pentru toate excursiile

Copiii până la 4.99 ani gratis fără drept de loc în autocar
5-11.99 ani – 5 euro reducere

Prețuri Hotele

Preț hotel Balcan Hellas

Data plecăriiCamera EconomCamera Confort / Sun / VileBONUS a 3-a pers. în cameră
30.07.20225 €245 €Reducere 20%
06.08.20245 €265 €Reducere 20%
13.08.20245 €265 €Reducere 20%
20.08.20245 €265 €Reducere 20%
27.08.20245 €265 €Reducere 20%
03.09.20225 €245 €Reducere 20%
10.09.20225 €245 €Reducere 20%
17.09.20225 €245 €Reducere 20%
24.09.20225 €245 €Reducere 20%
01.10.20199 €219 €Reducere 20%
08.10.20199 €219 €Reducere 20%
15.10.20199 €219 €Reducere 20%
22.10.20199 €219 €Reducere 20%
29.10.20199 €219 €Reducere 20%

 

Preț hotel Akti Musson

Data plecăriiMic DejunMic Dejun + CinăBONUS a 3 pers. în cameră
30.07.21269 €314 €Reducere 20%
06.08.21269 €314 €Reducere 20%
13.08.21269 €314 €Reducere 20%
20.08.21269 €314 €Reducere 20%
27.08.21269 €314 €Reducere 20%
03.09.21 249 €314 €Reducere 20%
10.09.21 249 €314 €Reducere 20%
17.09.21 249 €314 €Reducere 20%
24.09.21 249 €314 €Reducere 20%
01.10.21 229 € Reducere 20%
08.10.21229 € Reducere 20%
15.10.21229 € Reducere 20%
22.10.21199 € Reducere 20%
29.10.21199 € Reducere 20%

 

Tariful pentru copii

 • 0-2 ani – Achită  15 €
 • 2-12 ani – Achită transportul – 90 €
 • 12+ ani – Achită prețul integral
 
Detalii
 • Prețul este indicat de persoană în cameră DBL
 • Cu transport propriu – reducere 65 €/pers.
 • Pentru cameră Single se achită adițional 70 €
 • Reducerea pentru a 3-a și a 4-a persoană se aplică doar în cazul când ele sunt cazate în aceiași cameră cu primele 2 persoane
 • A 3-a și a 4-a persoană Cazarea Gratis, cu condiția achitării transportului tur-retur + asigurarea medicală 99€
 • În caz că în cameră se cazează 1 adult + 1 copil, se achită ca cameră single + prețul pentru copil

 


ATENȚIE! În Grecia a fost introdusă taxa locală turistică.

Taxa se va achita de către turişti la faţa locului, diferenţiat pe clasificarea unităţilor de cazare, astfel:

• Hotel 3*, taxa 5 € /pers/sejur

Harta

1 turiști navighează acest tur chiar acum!

GDPR