fbpx

28 August | 3 zile la mare în Costinești

0
Preț
79.99 €
Preț
79.99 €
Salvează în Lista de Dorințe

Adding item to wishlist requires an account

13379


 • Achitarea se face în LEI conform cursului BNR


De ce să rezervați la noi?

 • Cele mai bune prețuri de pe piață
 • Peste 300 destinații
 • Peste 90.000 clienți satisfăcuți
 • 10 Ani în industrie

3 Zile 2 Nopți
Iași
Costinești
Vârsta min : 0+
Galerie
Preț
Preț – 79.99 €/pers.
Primele 5 rânduri în autocar – 89.99 €/pers.  

Preț copii cu 2 maturi în cameră:
 0-2 ani – Gratis (fără loc în transport și fără pat adițional)
2-7 ani – 49.99 €
7-12 ani – 55.99 €
Detaliile Turului

Aceasta ofertă este de tip early booking
Condiții early booking:
– Rezervarea este făcută minim cu 30 de zile înainte de plecare
– În cazul în care prețul crește pe parcurs, persoana care a rezervat, nu achită diferența   

Costineștiul mai este cunoscut și drept „Statiunea Tineretului”. La Costinești nu există plictiseală și nici singurătate. E ca și cum ai aparține câteva zile pe an unei comunități alese. Pe care nu o poți uita ușor, așa cum nu poți uita nici prieteniile legate aici, în mod spontan. Prietenii începute cu un zâmbet sau cu o glumă, ce se continuă apoi ani întregi sau chiar o viață. 

Locul Pornirii & Întoarcerii

Iași – din fața Palatului Culturii

Ora Pornirii

04:00

Prețul Include

 • Transport tur-retur
 • Cazare 2 nopți pensiune în Costinești
 • Conducător de grup
 • Asigurare medicală

Servicii Adiționale

 • Pentru seniori, vârsta >66 ani, se achită taxă suplimentară pentru asigurarea medicală

Plecări

 • 28.08.2022
Descriere

STAȚIUNEA COSTINEȘTI este amenajată în prelungirea satului cu același nume, la aproximativ 30 de kilometri de municipiul Constanța, între localitatea Tuzla (nord) și Stațiunea Olimp (sud). Cunoscută ca fiind stațiunea tineretului, Costinești își primește oaspeții într-o atmosferă veselă și foarte animată. Plaja stațiunii este vegheată de cele două simboluri ale Costineștiului – Obeliscul și epava navei Evanghelia, eșuată în anul 1960. Stațiunea s-a extins foarte mult în ultimii ani, lărgindu-și considerabil capacitatea de cazare.

ISTORIC
Zona pe care este amplasată stațiunea Costinești este un loc încărcat de istorie, primele dovezi de locuire datând din epoca a fierului. Istoria propriu-zisă a așezării Costinești începe la sfârșitul secolului al XIX-lea, atunci când generalul Emil Costinescu colonizează cu populație germană moșia pe care o deține în zona, aproape de malul mării. Noii locuitori ridică pe pământul de la malul mării 48 de gospodării, acest lucru marcând începutul satului Costinești. O mare parte dintre coloniștii germani părăsesc regiunea în anul 1940, atunci când pleacă în Germania. Satul este ocupat de locuitori români care continuă dezvoltarea așezării. În anul 1949, odată cu amenajarea unei tabere pentru elevi în zona lacului Costinești, se pune bazele stațiunii.

PLAJA
Plaja stațiunii Costinești are o lungime de 1 kilometru, iar lățimea sa diferă pe anumite sectoare. În zona Obeliscului, plaja este mai lată, însă foarte aglomerată pe timpul verii. În zona de nord, spre Epava, plaja este mai îngustă, acoperită cu nisip fin și mărginită de o faleză joasă. Pe plajă există beach baruri și baze de agrement, șezlonguri și umbrele. Pe timpul verii plaja din Costinești este gazda unor emisiuni televizate sau sediul unor radiouri importante din țară.

CAZARE ȘI MASA
În stațiunea Costinești puteți găsi cazare la orice pas. Stațiunea este înțesată de hoteluri, pensiuni și vile turistice. Stațiunea nu are hoteluri de 5 stele, cele mai luxoase locații fiind Complexul Vox Maris, aflat într-o zonă liniștită a stațiunii, și Hotelul Stefania, aflat în apropiere de gară, ambele clasificate la 4 stele. Restul hotelurilor din stațiune sunt clasificate la 2 și 3 stele și au fost construite, în cea mai mare parte, după Revoluție: Hotel Royal, Hotel Iunona, Hotel Pierre, Hotel Intim, Hotel White Inn, Hotel Tiberius, Hotel Cris, Hotel Atena, Hotel Haris, etc. Hotelul Forum, o emblemă a stațiunii, este unul dintre puținele hoteluri construite înainte de anii ’90. Stațiunea s-a îmbogățit în ultimii ani cu numeroase vile și pensiuni turistice, care oferă condiții de cazare foarte bune. Grupurile de tineri pot găsi soluții de cazare ieftine în cadrul vilelor și pensiunilor care dispun de camere cu mai multe paturi: Vila Costel si Mirela, Hostel Bel Air. Pe lângă restaurantele hotelurilor, stațiunea Costinești dispune de multe locații în care turiștii pot servi masa. Pizzerii, restaurante, terase, fast food-uri, patiserii, toate vă oferă produse culinare diverse, care vă potolesc foamea în orice moment al zilei.

DISTRACȚIE ȘI RELAXARE
Distracția este cuvântul de ordine în stațiunea Costinești. Dacă ziua mai toți turiștii se îngrămădesc pe plajă, începând de seară și până în zori terasele, restaurantele și cluburile sunt pline până la refuz. Petreceri efervescente și concerte incendiare sunt organizate în fiecare seară în discotecile Ring, Tineretului, Midnight și Panoramic Club. Pentru cei care preferă distracțiile mai liniștite este disponibil Teatrul de Vară din stațiune, locație în care sunt organizate spectacole de muzică ușoară și populară. O plimbare prin stațiune vă va purta pașii printre tarabele de suveniruri, în magazinele cu accesorii de plajă și în centrele comerciale ale Costineștiului. Mai multe terenuri de sport sunt disponibile în stațiune, iar iubitorii sporturilor naturice pot închiria îmbarcațiuni din bazele de agrement prezente pe plajă. Amatorii de scufundări pot explora lumea subacvatică în zona Epavei, închiriind echipamente speciale din centrele specializate.

Program

I-a zi

 • Pornirea din Iași

II-a zi

 • Sosirea în Costinești orele 11:00-13:00
 • Timp liber pentru plajă, distracții, discoteci, divertisment

A III-a zi

 • Timp liber pentru plajă, distracții, discoteci, divertisment

A IV-a zi

 • Timp liber pentru plajă, distracții, discoteci, divertisment
 •  Pornirea spre Iași

A V-a zi

 • Sosirea la Iași
Harta

Vezi și aceste oferte
Reducere 38%

25 Septembrie | Excursie de 4 zile la Istanbul

170.00 €99.00 €
4 Zile 3 Nopți
Reducere 38%

2 Octombrie | Excursie de 4 zile la Istanbul

170.00 €99.00 €
4 Zile 3 Nopți
Reducere 38%

9 Octombrie | Excursie de 4 zile la Istanbul

170.00 €99.00 €
4 Zile 3 Nopți
1 turiști navighează acest tur chiar acum!

GDPR